Visita al gabinet de curiositats del doctor Bolós (Olot, 2023)

INSCRIPCIONS

El formulari d’inscripció estarà disponible durant el període d’inscripció al web de la Trobada (pagament exclusiu per targeta bancària).

IMPORTANT: si necessiteu canviar les dades de la factura automàtica que us envia el formulari, un cop inscrits, al final del mateix PDF trobareu l’enllaç per sol·licitar-ho. Totes les persones participants en la Trobada han d’emplenar el formulari d’inscripció.

  • Inscripció amb quota reduïda (socis): 95 €, del 15 de juliol al 30 de setembre
  • Inscripció amb quota reduïda (general): 135 €, del 15 de juliol al 30 de setembre
  • Inscripció sense reducció: 220 €, de l’1 d’octubre al 9 de novembre

Enviament de propostes de sessions temàtiques obert fins al 10 de juny

El formulari de propostes de sessions temàtiques es troba aquí

Enviament de comunicacions lliures obert fins al 20 de juny

El formulari de propostes de comunicacions es troba aquí

Ajuts d’assistència

La Societat ofereix ajuts d’assistència per a la inscripció, viatge i/o allotjament per a estudiants i titulats en situació d’atur i per a les persones que en demostrin la necessitat, sempre que siguin sòcies de la SCHCT. Recordeu que la quota general de soci és de 40€ i de 25 € anuals per a estudiants i jubilats. Per associar-vos a la SCHCT feu servir el formulari disponible en aquest enllaç.

Totes les persones interessades a obtenir l’ajut d’assistència han d’enviar un breu CV (màxim 1 full), juntament amb la seva sol·licitud, abans del 15 de juny del 2024, a trobada2024schct@gmail.com. Caldrà indicar quin ajut es demana, el motiu de la petició i, si correspon, el centre des de què es demana l’ajut. Les sol·licituds no concedides podran formalitzar la inscripció amb quota reduïda fins al 30 de juny del 2024.